Rutger Heule

Mijn naam is Rutger Heule, uw makelaar in Valkenburg ZH, Rijnsburg, Katwijk en omstreken. Ik ben geboren en getogen in Rijnsburg en woon nu sinds 4 jaar in het gezellige Valkenburg ZH. Ik ken de gemeente Katwijk daardoor als geen ander.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik makelaar wilde worden. Het makelaarsvak is mij met de paplepel ingegeven. Net voordat ik geboren werd begon mijn vader een makelaarskantoor voor zichzelf. Van jongs af aan liep ik mee met openhuizen en leerde ik alle kneepjes van het vak. Na mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij ben ik bij mijn vader in de zaak gegaan.

In 2020 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen met Woongemak Makelaars. Ik wilde iets anders dan de traditionele makelaardij, waarbij u als klant voorop staat. Ik wil u als huiseigenaar optimaal van dienst zijn en ontzorgen, waardoor u maximaal woongenot ervaart. U kunt bij mij terecht voor een zorgeloze aan- en verkoop van uw woning, maar ook in de tussenliggende tijd, wanneer u bijvoorbeeld iets aan uw woning wilt veranderen. In de 14 jaar dat ik actief ben in de makelaardij heb ik heel wat huizen gezien en vakmensen leren kennen. Samen met deze vakmensen kunnen we ervoor zorgen dat uw huis uw thuis wordt.

Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik rust pas wanneer uw doel is bereikt. U kunt bij mij terecht van ’s morgen vroeg tot ’s avonds laat, doordeweeks en op zaterdag.

Ik hoop snel kennis met u te maken en uw woonwensen te verwezenlijken.

Met vriendelijke groet,

Rutger Heule

PARTNERS

Scroll naar boven
Scroll naar top